Uitgelicht: Chainsaw oil bio (NEW)

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht
NEW - PRO & BIO CHAINSAW OIL

UITGELICHT: KETTINGZAAGOLIE

 

Synmar Chainsaw Oil is speciaal ontwikkeld om de zaagketting van de kettingzagen te smeren, waardoor deze niet vast loopt of breekt en je dus veilig en efficiënt kan werken. Naast onze bekende Chainsaw Oil 150 en 220, hebben wij recent 2 nieuwe kettingzaagoliën toegevoegd, beide voor een unieke toepassing. Hieronder vind je onze varianten:

 


Synmar Chainsaw Oil 150 & 220

Synmar Chainsaw Oil 150 en 220, is onze basis kettingzaagolie en bieden wij aan in twee viscositeiten, gebaseerd op hoogwaardig minerale laag aromatische basisoliën. Hierdoor is deze kettingzaagolie makkelijk in gebruik voor dagelijkse toepassingen.

Meer informatie over dit product? Bekijk hier onze 150 (S400400) en bekijke hier onze 220 (S400401).

Synmar Chainsaw Oil 150 PRO (NEW)

Synmar Chainsaw Oil PRO is speciaal ontwikkeld vanwege het grote hechtend vermogen van deze kettingzaagolie, dat het wegslingeren van de olie voorkomt. Wanneer je op zoek bent naar een kettingzaagolie die niet alleen bijdraagt aan het onderhoud maar ook aan de levensduur van de kettingzaag en de algehele prestaties verbetert, dan is de PRO een uitstekende keuze.

Kenmerken:

  • een zeer groot hechtend vermogen aan de ketting, waardoor het wegslingeren van de olie wordt voorkomen
  • uitstekende langdurige smeereigenschappen

Wil je meer informatie of bestellen? Bekijk de PRO hier. (S400402)

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Synmar Chainsaw Oil 68 BIO (NEW)

Synmar Chainsaw Oil BIO is door ons ontworpen omdat het een biologisch afbreekbare olie bevat. Hierdoor wordt de olie sneller afgebroken in de natuur en is daarmee milieuvriendelijker dan traditionele oliën. Uitermate geschikt voor situaties waarin milieubescherming een belangrijke overweging is zoals het werken op locatie in de natuur. Daarnaast wordt het ook steeds vaker geëist voor het uitvoeren van werkzaamheden vanuit overheden of activiteitenbesluiten.

Synmar Chainsaw Oil Bio heeft de volgende positieve kenmerken:

1. Milieuvriendelijk: Biologisch afbreekbare oliën verminderen de negatieve impact op het milieu doordat ze na gebruik snel kunnen afbreken. Hierdoor wordt de ecologische belasting verminderd in vergelijking met niet-afbreekbare oliën.

2. Voorkomen van bodem- en watervervuiling: Omdat biologisch afbreekbare oliën snel worden afgebroken, verminderen ze het risico op bodem- en watervervuiling in geval van lekkage of morsen.

3. Veilig voor planten en dieren: Deze olie is geformuleerd om veilig te zijn voor planten en dieren in de omgeving waarin ze worden gebruikt. Dit is vooral belangrijk in toepassingen zoals landbouw, bosbouw of andere milieugevoelige gebieden.

4. Toepassingen: Biologisch afbreekbare oliën worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder hydraulische systemen, smeermiddelen voor kettingzagen, en andere machines en apparatuur waar traditionele oliën worden gebruikt.

Synmar Chainsaw bio is vanaf nu bij ons te bestellen met de code S400403

Let op: al onze kettingzaagoliën zijn niet geschikt voor de smering van de aandrijfmotor!

 

Wil je kettingzaagolie bestellen of meer informatie? 

Neem dan contact met ons op via info@synmar.nl of bel +33 (0)33 303 3044.

 

Auteur: Synmar

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail